Magazin > VIP
5683 ogledov

Damjan Murko dvignil prah z bizarnim pozivom

damjan murko Feniks caffe and lounge
Je res, da revež nima kje spati?

"Iz dneva v dan puščam svoje srce na odru. Redko kdaj spim doma, saj moje delo zahteva celega človeka. Naveličan sem luksuznih hotelov. Označi, kdo bi mi nudil prenočišče in me razvajal z zajtrkom princa," je Damjan Murko zapisal na Facebooku in dobil kar tri resna povabila, a pevec pravi, da se je le šalil.

"To je bolj za hec kot zares, so se pa javile tako punce kot fantje. Javili so se iz Primorske, Ljubljane in Prekmurja in ker ni bilo mojega odziva, sem dobil kar nekaj vprašanj, zakaj se ne javim, ko gre zares. Vsem se najlepše zahvaljujem, a za enkrat še ni bilo take nuje, da bi mogel tujce prosit za prenočišče. Se je pa že zgodilo, da kdaj pa kdaj prespim pri kakšnem prijatelju, največkrat v Ljubljani pri udeležencu resničnostnega šova bar, mojemu prijatelju Robertu Čehić. Vedno mi odstopi svojo posteljo in spi na kavču," je razkril.

Kaj pa na njegovo odsotnost pravi žena? "Dejansko razume, da je res izjemno naporno, da se po koncertu ob treh zjutraj recimo iz Primorske vozim v Maribor. Od organizatorja zahtevamo, da če je kraj oddaljen, da uredi prenočišče, če pa to ni možno, pa prespim prijateljih. Pri tujcih pa na srečo še nisem spal, mogoče pri kaki tujki, ampak to je bilo že leta nazaj. Za današnje čase sem se dokaj hitro poročil, star sem bil 24 let, a sem vse to izživel že prej, v smislu zabav in tega dogajanja, tako da me sedaj to več ne mika in žena to dobro ve," pravi Murko, ki je na vprašanje, s koliko ženskami je spal v svojem življenju, odgovoril: "Spal sem s tremi, z ostalimi pa sem bil še kako buden, ha ha ha."

Komentarjev 2
  • pesnik51 08:11 30.julij 2019.

    "od organizatorja zahteva prenočišče, če ne pa prespi pri prijateljih" .... hmm, Murko tgea dela PR sporočila nisi dodelal!

  • mph 11:48 29.julij 2019.

    Saj je on sam pojem bizarnosti. :-)

Sorodne novice