Magazin > VIP
50 ogledov

Damjan Murko ga ne skriva več

Damjan Murko
1/3
Klavdija Gobec
Čeprav je dolgo skrival fotografije svojega sina Tiarja, nam je Damjan Murko končno le pokazal, kakšen je njegov prvorojenec, ki se je že naučil svoje prve besede.

Potem ko je po rojstvu sina Tiarja dejal, da se bo za nekaj časa umaknil iz medijskega sveta, si je Damjan Murko zdaj očitno premislil, saj pravi, da bi bilo "narobe, če bi se na vrhuncu kariere, zdaj, ko so mu jasne lepe in manj lepe stvari v tem poslu, poslovil". Prepričan je, da Slovenija preprosto potrebuje lik Damjana Murka, zato nam je zaupal nekaj o svetlih trenutkih v svojem življenju, ki so se mu zgodili v zadnjem času.

Ne bo se razdajal za vsako ceno

V začetku maja je bil namreč čas za krst sina, skoraj istočasno pa sta z ženo Majo praznovala peto obletnico poroke, zato sta si ob tej priložnosti znova izmenjala poročna prstana. "Najlepše je, ko vidim, da ima moj Tiar že štiri zobke in da skoraj pri osmih mesecih reče besedo mama," nam je ponosno povedal Damjan in dodal, da se ne more popolnoma odpovedati žarometom, saj "živi v zavesti vsakega Slovenca".

"Rad sem doma, rad sem z družino, a občinstva kljub temu ne bom pustil na cedilu. Vsaj dokler me bodo hoteli, bom tu in ljudi zabaval – s svojimi pesmimi, pojavo ali trači. Razlika bo le v tem, da se bom sam doziral, kolikor bom želel, ne za vsako ceno in takrat, ko bom začutil, da je pravi trenutek," je zaključil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.