Magazin > VIP
234 ogledov

Damjan Murko na meji dobrega okusa

Damjan Murko
1/3
Bojan Mihalič
Pevec bo letos že peto leto presenetil s seksi koledarjem. Tokrat so fotografije zelo drzne.

Damjan Murko se je oddaljil od svoje glasbene kariere, a še vedno poskrbi, da se o njem govori. Že peto leto zaporedoma bomo decembra lahko kupili njegov seksi koledar. Zanimalo nas je, kaj je na fotografije rekla njegova žena: "Žena je navdušena, ker je to moj posel. In če sklepamo, da je to moj posel, da se da s tem dostojno zaslužiti, seveda nima nič proti. Za štirimi stenami sem pa jaz popolnoma drugačen, da ne bo pomote." Dodal je, da ima pred snemanjem fotografij vedno pomisleke: "Videla je fotografijo, na kateri imam skoraj popolnoma golo zadnjico in pomivam posodo. Tu je rekla, da je to mogoče malce preveč."

Damjan Murko | Avtor: Bojan Mihalič Bojan Mihalič
Doda, da je z veseljem naredil takšen koledar in da nikakor ni imel namena biti kot "retuširan svetovno znan zvezdnik". Damjan je fotografa Bojana Mihaliča prosil, da naj fotografij ne popravlja: "Nekatere pač ni treba retuširati, veste, v tem je razlika! (smeh)."

Oboževalka nanj brizgala smetano

Kot smo poročali, je Damjan na Facebooku iskal nekoga, ki bi ga na decembrski fotografiji 'pošprical' s smetano. Odziv je bil, po njegovih besedah, ogromen: "Izbrali smo dekle, ki se nam je zdelo najbolj verodostojno. Bila je zelo navdušena, da je na decembrski fotografiji brizgala smetano name." Ob vprašanju, če je dekle eno od njegovih oboževalk, pa je v smehu odgovoril: "Saj ne vem, kaj je narobe z njo. Ona je res velika oboževalka. Pokazala mi je slike, da ima vse tri albume, na katere sem še sam pozabil! Pokazala je tudi fotografije vseh štirih koledarjev in moram priznati, da mi res ni bilo žal, da smo jo izbrali. Začutil sem, da je pristna oboževalka. In veste kaj, očitno obstajajo!"

"Živim v zavesti vsakega Slovenca"

Damjan Murko | Avtor: Bojan Mihalič Bojan Mihalič
Kralj samopromocije pravi, da se je že večkrat odločil, da koledarjev ne bo več izdajal, a si vsako leto premisli: "Vsako leto rečem, da se tega več ne grem, a me ravno ti komentarji, ovacije in prodaja znova prepričajo v nasprotno. To je zdaj postala že tradicija, zatp smo se odločili, da bomo to zgodbo peljali še naprej." Doda, da se je, odkar je oče, zelo umiril: "Vseeno mislim, da bi bilo za Slovenijo zelo škoda, če bi izgubil to rdečo nit Damjana Murka. Živim v zavesti vsakega Slovenca in škoda bi bilo, da bi razočaral ljudi, ki na meni zdravijo svoje komplekse. Zaradi tega izdamo koledar, da se jaz na koncu meseca vprašam, kdo je tukaj klovn."

PREBERITE ŠE: Toliko je Damjan lani zaslužil s koledarjem

Doma ima skritega

Na vprašanje, če koledar visi tudi v njegovem domu, pa v smehu odgovori: "Ah, lepo vas prosim! Vsako leto si izborim enega, a ga imam v omari, samo za arhiv."

Komentarjev 15
  • Boris Odreitz 13:03 23.november 2016.

    kaki kreteni ste da to svinjarijo pobjavlkjate. Kajk ste res sami idioti novinarji brez malo moralnih nadzorov in intelektualno kakor tudi8 mentalno prizadeti..Sramota tega kretena vsepovsod vlačite, zakaj nič ne napipššete o Faraonih iz primnorske, zakaj nič o Karameli bendu ...prikaži večdu kateri je vrhunski a ste res sami primitivci pri tem vašem žurnalu fuj vas bodi to je pa že sto tisoč litrov vode prek roba okusa in moralnih vrednot !

  • abyx 18:41 22.november 2016.

    Sramota, da kaj takega sploh objavite, res.

  • mph 16:19 22.november 2016.

    Ampak res, kako je gnil, ni za verjet .... :-)