Magazin > VIP
80442 ogledov

Damjan Murko prvič v strahu: Preselil je družino

damjan murko
"Boli me, ko vidim, v kak svet se je rodil moj otrok, in predvsem zanj bi si želel lepših časov, vendar, iskreno povedano, se bojim in prvič v življenju me je zares strah."

Damjan Murko je vajen negativnih komentarjev in tudi groženj, tokrat pa se je pošteno prestrašil za svojo družino, kajti nekdo je začel groziti tudi njegovi ženi Maji, ki se je zaradi tega umaknila z Instagrama.

"Tukaj pa se zame zadeva konča. Takšnim stvarem sem se vedno smejal in zamahnil z roko, ne bom pa dovolil, da bo nekdo ogrožal mojo družino,“ je Murko povedal za Žurnal24 in razložil, da iz različnih lažnih profilov dobiva po deset groženj na dan.

"Pozvali so me, naj se poslovim od estrade, da me imajo poln kufer, kar ne bi bilo tako grozno, če ne bi zagrozili, da vedo, kje živim, in da me bodo našli, če ne bom ubogal. Tudi v teh časih delam dobro. Verjamem, da gre to komu v nos. Med korono se moji izdelki dobro prodajajo, dejansko živim od tega. Sem eden redkih estradnikov, ki ne tarnam nad situacijo, in tudi pokažem, da mi ni težko. Seveda si želimo odrov in nastopov, ampak treba je ostati gospodar situacije. Treba je narediti nekaj, ne pa jamrati čez državo.“

Murko ne ve, kdo "ima očitno preveč časa“, je pa zadevo predal policiji in se po 12 letih preselil. "Ostajam v centru Maribora. Razlog za selitev je skupek vsega. Na naju z ženo je ta situacija močno vplivala. Pojavljati so se začeli očitki. Žena je večkrat rekla, zakaj moram vse objaviti, če pa vem, kako nesramni so lahko ljudje. Najin zakon je bil na robu. Narediti sva morala generalno čistko. Sprememba okolja, iz življenja sva odstranila tudi nekaj oseb, imela sva več težkih pogovorov … Vse to je bilo potrebno, da sva se obdržala kot mož in žena,“ nam je še zaupal Murko.

Komentarjev 6
  • Avatar Michel Franco HD
    Michel Franco HD 22:20 20.december 2020.

    Ni lepo ni dobro ni etično komur koli groziti!!! Nekdo mi ni všeč kako govori,se oblači ali deluje v javnosti,.... Na to nimam vpliva in ne morem spremeniti. In pol se taki v svoji ne moči zatekajo v grožnje,nasilje. Iz ...prikaži večz te ne moči pridejo tudi ugrabitve,atentati,in ne nazadnje terorizem. A vidite kako se lahko stopnjuje sovražtvo sli neko maščevanje. Vse je odvisno koliko je ta šibki pripravljen vložiti v svojo dosego po cilju. Seveda v takem primeru je dosega vedno negativna.

  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 16:16 18.december 2020.

    Damjan Murko pa le ni prisesan na kulturno ministrstvo,pa čeprav ima veliko več skupnega s kulturo kot samooklicani reper Zlatko... .In ravno tako preživlja svojo družino in ima veliko več za pokazat,od žene.....pa vse do premoženja.

  • Avatar Sherry_Stevens
    Sherry_Stevens 09:18 18.december 2020.

    Zapustil sem službo in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 USD na uro od doma. zaslužim 25 tisoč dolarjev na mesec s spletnim delom 3 ure dnevn0. Za več podrobnosti ... >>>>> www.MagnifyIncome.Com