Magazin > VIP
3335 ogledov

Damjan Murko za koledar poziral popolnoma razgaljen

Damjan Murko Tibor Golob
Njegov koledar je bil do zdaj vsako leto razprodan.

Čeprav se tudi v Sloveniji v zadnjih letih kar nekaj obrazov iz sveta estrade odloči in naredi svoj koledar, je z njim zagotovo pred osmimi leti največ prahu dvignil štajerski slavček Damjan Murko. Letos že osmo leto zapored preseneča s svojim koledarjem, za katerega pa pravi, da je letos še posebej vroč. Poleg koledarja pa razkriva še eno novico. "Gre sicer za že tradicionalen koledar, kateri je brez reklame vsako leto tudi razprodan. V njem so izzivalne fotografije, ki so bile skrbno načrtovane skozi celo leto." Štajerski slavček tudi pravi, da si mnogi meseca decembra brez njegovega koledarja sploh več ne predstavljajo. Na koledarju, ki je že na voljo, ga letos na dveh fotografijah prvič lahko vidite tudi popolnoma razgaljenega, a več podrobnosti nam slavček ni želel razkriti. "Tisti, ki ga bodo naročili, bodo tudi ti dve fotografiji lahko videli," hudomušno zaključi.

Damjan Murko | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Komentarjev 4
  • Miha65 15:17 26.december 2022.

    Pozabil sem omeniti to,da jih je lani Murko izdal 10kosov,prodal jih je pa 5,😂 Pa še te izdaje prosi fotografe in tiskanja,da ga sponzorirajo....sramota,lažnivec da smrdi daleč naokoli!

  • Miha65 15:09 26.december 2022.

    Ko jih izda 15kosov,..bi bila sramota,če jih nebi zabarantal,saj jih sam ponuja njegovim privžencem!Kako lahko dovolite in pišete takšne bedarije?Toliko zavajanja in laži,kot premore ta Murko ,vi pa mu nasedate verjetno ne dovolijo nikjer drugod.Če bi mi plačal ga nebi ...prikaži več Hotu,saj bi se osramotil...

  • rd2dmk2 07:40 22.december 2022.

    spet ena reklama. žurnal , a si predstavljate da bi sredi dnevnika na RTV SLO objavili prispevek s koledarjem DM ? verjetno si ne . verjetno pa zato, ker zelo očitno ne veste kaj je prav in kaj ne.