Magazin > VIP
19689 ogledov

Damjanu Murku uspel veliki met

Damjan Murko osebni arhiv
Ponovno je dokazal svojo poslovno iznajdljivost, tokrat kar na morju.

Eden in edini slovenski slavček Damjan Murko ne samo da pluje po naši sceni že dvajset let, pluje tudi sicer. Pred nekaj dnevi se je namreč vrnil z luksuznega križarjenja, kjer si je poleg tega, da je zabaval goste na križarki, ogledal še vse znamenitosti v italijanski Genovi ter zatem še na Malti, v Franciji ter Španiji. Križarjenje je potekalo kar teden dni, v tem času mu je delal družbo tudi vedeževalec Blaž, s katerim imata na YouTube že skoraj  dva milijona ogledov, na tak način sta tudi proslavila neverjeten uspeh pesmi Mrcina.

"Že takoj ob prihodu v pristanišče se je dalo jasno videti, da s to ogromno lepotico ni šale. Šlo je namreč za ogromno luksuzno ladjo, ki na krov poleg posadke sprejme kar sedem tisoč ljudi. Ob tem ni ravno najbolj zabaven podatek, da sem velik ljubitelj filmske uspešnice Titanik ter sem si poleg filma ogledal tudi vse možne dokumentarce o tej tragediji. No, to sem želel ob vkrcanju odmisliti," nam pojasni Damjan in dodal: "Bilo je nepozabno! Zabave, izredna kulinarika, ogled znamenitosti po različnih krajih ... To je bilo moje prvo križarjenje, vsekakor pa ne zadnje. Na krovu je bilo kar sedem tisoč ljudi, od tega ogromno tujcev, ki jih je bilo glede na moj lik treba prepričati, da sem resnično najboljši ter eden in edini. Verjemite mi, da mi je uspelo. Že po dveh dneh so vsi točno vedeli, kdo sem, s čim se ukvarjam in kaj predstavljam v Sloveniji. Po vsem tem sem dobil potrditev, da bi morda s tem načinom reklamiranja lahko uspel tudi v tujini. Zmeraj sem si rekel, zakaj bi bil nekje drugi, če sem lahko tukaj prvi. Pa vendarle, morda pa se lahko tudi to spremeni. Brez lažne skromnosti lahko rečem, da moja teza glede karizme drži. Zmeraj sem bil zagovornik tega, da sta karizma in intelekt osemdeset odstotkov  zmagovalne kombinacije uspeha. Kmalu se, sicer po kopnem, odpravljam še v Budimpešto in Barcelono. Očitno sem v sebi odkril ta svoj nemiren duh večnega popotnika. In prav veselim se že novih poti ..."
 

Komentarjev 6
  • Majazmaja 16:00 01.oktober 2022.

    Tip je res kralj samopromocije. In kritizirajo ga zgolj taki, ki plačujejo njegove usluge. Kot je enkrat rekel: "kdo je neumen? Jaz, ki zato, da se pol ure 30 ljudi dela norca iz mene, potegnem 500 eur, ali ti, ki ...prikaži več so mi dali teh 500 eur za 30-minutni nastop in ves mesec garajo za 500 eur?" In dejansko ima prav ...

  • Ender3 15:43 01.oktober 2022.

    Menjam predsedniško kandidaturo Damjana za Anžetovo.

  • Avatar lopov
    lopov 14:05 01.oktober 2022.

    Da je na sceni je pa predstavil Jelinčič Zmago...