Magazin > VIP
12 ogledov

Dan D za Chelsea in Marca

Podrobnosti o poroki so zavite v tančico skrivnosti. (Foto: Pixsell)
1/9
Žurnal24 main
Da gre za poroko leta, na kateri bo veliko znanih in pomembnih svatov, ki bodo ob Chelsea in Marcu na njunem srečnem dnevu, govorijo stroški, ki segajo v nebo.

Danes se bosta poročila Chelsea Clinton in Marc Mazvinsky, ki sta zaročena od novembra lani, par pa sta že vrsto let. Podrobnosti o njuni poroki so zavite v tančico skrivnosti, tako niti svatje na vabilih niso dobili točnega naslova o kraju dogodka. Znano je, da so med povabljenci Oprah Winfrey, Barbra Streisand, Steven Spielberg in mnogi drugi. Na poroki pa ne bo Baracka in Michelle Obama, kot se je sprva govorilo. "Velik problem je varovati enega predsednika, zamislite si, kako bi bilo varovati kar dva," je v oddaji The View povedal Obama.

Poroka edine hčerke Billa in Hilary Clinton naj bi stala več, kot je stala poroka Toma Cruisa in Katie Holmes, ki sta za poroko zapravila 1,5 milijona evrov, in celo več kot 1,9 milijona evrov vredna poroka Lize Minelli in Davida Gesta. Stroški poroke Chelsea in Marca dosegajo kar štiri milijone evrov. Le cvetje, med katerim bodo prevladovale orhideje in lilije, bo stalo približno 400 tisoč evrov. Svatje se bodo sladkali z osem tisoč evrov vredno torto, za njihovo varnost pa bo skrbelo osebje, ki bo plačano več kot 150 tisoč evrov.

Chelsea naj bi nosila obleko Vere Wang ali Oscarja de la Rente, zanjo pa naj bi odštela 19 tisoč evrov, nakit, ki bo krasil nevesto, pa je vreden osupljivih 190 tisoč evrov. Na poroki pričakujejo 400 gostov, med katerimi naj ne bi prevladovali povabljenci iz Clintonovega širokega kroga poznanstev, temveč le tisti, ki so osebni prijatelji mladega para.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.