Magazin > VIP
11944 ogledov

Današnji dan bi bil za Simono Weiss poseben

simona weiss Studio Gong
Tako se je nanjo danes spomnil njen mož in oče njenih dveh sinov Goran Šarac.

Simona Weiss je po dolgi in težki bolezni 19. decembra 2015 v 53. letu starosti zaspala za vedno. Za priljubljeno pevko je bil usoden rak.

Če v njeno življenje ne bi posegla kruta usoda, bi kraljica ljudskih src danes praznovala svoj 57. rojstni dan. Na to je na Facebooku spomnil njen mož Goran Šarac. "Na današnji dan, 29. aprila 1963, se je pred 57. leti, v Mariboru rodila Simona Weiss. Za mnoge pevka, psihologinja, za nas pa samo mama in soproga. V ta svet je bila rojena, da slovenskim ljudem s svojimi čustvenimi pesmimi prinaša radost, ljubezen in veselje. Hkrati pa širi upanje, da je lahko mali človek uspešen in spoštovan. Zato so jo klicali “Kraljica ljudskih src”. Svojim bližnjim pa je bila predana do konca. Naj na ta dan, ki je bil za nas vesel, obudimo spomin nanjo s pesmijo,“ je zapisal in zapisu dodal še naslednje vrstice:

"Pride dan, ko je mogoče,
da se ti izpolni vse,
da vse se uresniči,
kar si zaželi srce.
Naj se to zgodi še danes,
naj bo danes tisti dan,
lep, da skoraj ne verjameš,
kot bi bil iz svile tkan.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.