Magazin > VIP
149 ogledov

Dane ima rad eksotične

dane Planet TV
Vedno nasmejani kuhar pravi, da bo organiziral noro dobro zabavo, s katere ljudje ne bodo hoteli domov kar tri dni.

Vir nam je namignil, da simpatični udeleženec televizijskega šova Naša generacija, 26-letni Dane Jovanović iz Ljubljane, še nikoli ni bil pošteno zaljubljen. To se je zdaj spremenilo. O izbranki nam je izdal le, da jo je spoznal še pred nastopom v šovu, ki ga vrtijo na Planet TV. Ker je po izobrazbi kuhar, smo ga vprašali, ali jo je ujel z usodno jedjo. "Zelo rad kuham, in če punca obljubi, da bo pomila posodo, kuham brez debate. Glede na to, da se je zredila, mislim, da ji je moja kuharija všeč." Sicer pa vedno nasmejani Dane pravi, da so najlepše ženske Venezuelke: "Tudi miss sveta je bila največkrat ravno iz Venezuele.“

Zabavni kuhar sicer priznava, da je sodelovanje v šovu pripomoglo k njegovi prepoznavnosti, čeprav so ga številni poznali že pred tem. Trenutno se ukvarja še z nekim projektom, ki je še čisto v povojih, sicer pa obljublja, da bo organiziral zabavo, s katere ljudje ne bodo hoteli domov tri dni.

Dane nam je tudi povedal, da mu je bilo sodelovanje v šovu všeč: "Bilo je sproščeno in prijetno vzdušje, zame zelo dobra in zanimiva izkušnja. Spoznal sem veliko ljudi. Dobro smo se počutili, za kar je poskrbela tudi uigrana ekipa. Res pa je, da sem si proti koncu že želel domov. Navajen sem, da sem veliko zunaj, da hodim naokoli, med šovom pa smo bili zaprti v hiši, kar nas je na koncu vse po malem mučilo. Moram pa poudariti, da takega šova pri nas še nismo videli in sem vesel, da sem bil del tega."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.