Magazin > VIP
28 ogledov

"Danes RTV, jutri Vodušek"

"Na cesto me lahko vržejo takoj ali ko se dogovorimo," je pogodbo brez odpovedne Žurnal24 main
Uroš Slak je zanikal, da odhaja na RTV Slovenija, ker je pogodbeno še vedno vezan na Pop TV.

Uroš Slak, ki je dal odpoved, potem ko so na Pro Plusu odpustili urednika informativnega in športnega programa na Kanalu A Bojana Travna, naj bi po naših informacijah s Sveta odšel na RTV Slovenija.

"Za to slišim prvič. V šoku sem. Danes grem na RTV Slovenija, jutri bom že pri Vladimirju Vodušku, nato na TV3, potem pa nič več ne ostane," je informacijo komentiral Slak in dodal, da je pogodbeno še vedno vezan na Pop TV.

"Na Pop TV bom v službi, dokler mi ne rečejo, da moram iti. S Pro Plusom sem podpisal pogodbo brez odpovednega roka, kar pomeni, da me lahko vržejo na cesto takoj ali ko se o tem dogovorimo. Čakam, da povedo, kdaj lahko grem – ali bomo prekinili sodelovanje takoj ali malo pozneje," je še pojasnil Slak in za konec dodal: "Prijatelj odvetnik mi je rekel, naj pridem k njemu, ko se podpisuje pogodba, ne pa potem, da si bom zagotovil vsaj kakšno pravico."

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.