Magazin > VIP
24 ogledov

Daniel Radcliffe razkril svojo temno skrivnost

Daniel Radcliffe Flynet
Junak filmov o Harryju Potterju je priznal, da je imel v zadnjih letih težave z alkoholom. Vendar od lanskega avgusta ne pije več.

Daniel Radcliffe, ki se je proslavil s filmi o Harryju Potterju, je priznal, da je imel težave z alkoholom, in sicer naj bi ga začel v večjih količinah piti pred štirimi leti, ko je snemal šesto nadaljevanje o Harryju Potterju. "Zanašal sem se na alkohol, da sem užival v stvareh," je povedal igralec, ki trenutno nastopa na Broadwayu. "Par let sem bil tako navdušen nad idejo življenja neke vrste slavne osebe, a v resnici ni bilo primerno zame." Dvaindvajsetletnik, ki se je prvič pojavil v filmu o Harryju Potterju pri 11 letih, je vesel, da vsaj paparaci niso ujeli njegovega pijančevanja.

Od avgusta lani pa mladi igralec ne pije več in priznava, da se je njegovo življenje precej umirilo, odkar je opustil grdo navado. "Čeprav si želim, da bi bil človek, ki rad hodi na zabave, spije par pijač in se ima dobro, to pri meni ne deluje," pravi in dodaja: "Dejansko mi je všeč, da imam s svojim dekletom zvezo, v kateri sem res zadovoljen in ne uničujem vsega ves čas. Uživanje v umirjenem življenju ni nič sramotnega. Do teh spoznanj sem prišel v zadnjih nekaj letih."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.