Magazin > VIP
13147 ogledov

Dansko monarhijo pretresa škandal s to starleto in princem v glavnih vlogah

princ frederik, princesa mary Profimedia
Je varal ženo?

Genoveva Casanova | Avtor: Profimedia Profimedia
Španska revija Lecturas je objavila članek, v katerem so danskega prestolonaslednika Frederika obtožili varanja. Objavili so fotografije, na katerih se Frederik in mehiška starleta z zelo zvenečim imenom Genoveva Casanova zabavata na razstavi del Pabla Picassa v Madridu. Po skupni večerji naj bi se parček podal v njeno stanovanje. Casanova, vplivnica in resničnostna zvezdnica, je namigovanja o aferi zanikala. "Kategorično zanikam izjave, ki namigujejo na romantično razmerje med mano in princem Frederikom. Tovrstne izjave niso le neresnične, ampak na zloben način izkrivljajo dejstva. Zadevo sem predala odvetnikom, ki bodo sprejeli potrebne korake, da ubranijo mojo pravico do časti, resnice in zasebnosti."

Dvor pa članka ni komentiral. Je pa medtem Frederikova žena, princesa Mary, z ljubko gesto pokazala, da možu stoji ob strani. Na razstavi v Kopenhagnu je nosila zlato ogrlico s črko F.

55-letni prestolonaslednik, oče štirih otrok, naj bi se z ločeno 47-letno starleto dobil večkrat v enem letu, spoznala pa sta se na lovskem izletu v gorah. 

Susanna Griso, voditeljica oddaje Espejo Publico, pravi, da sta se spoznala v Alpah. "Poznata se in imata skupne prijatelje. Ponavadi se dobita večkrat na leto. Gre za zasebne dogodke s prijatelji, med njimi so tudi drugi člani monarhije," prej omenjena revija citira Griso, ki tudi trdi, da se je lepotica po objavi informacij umaknila. "Njeni prijatelji pravijo, da preživlja težke čase. Skriva se in ugasnila je telefon."

Novica je odjeknila le nekaj dni po tem, ko je Genoveva španske medije prosila, naj ji najdejo partnerja, saj je že osem let samska. "Ljubezen najbolj ceniš" je dejala. 

 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.