Magazin > VIP
1134 ogledov

Dario Vargo poškodovan v prometni nesreči

Naša mala klinika, Dario Varga mediaspeed
Igralca Daria Vargo je na motorju zbil avtomobil.

Igralec Dario Varga, ki se ga spomnimo kot pacienta Srečka Debevca iz serije Naša mala klinika, je bil udeležen v prometni nesreči – med vožnjo z motorjem ga je zbil avtomobil.

Kot je povedal za Žurnal24, je imel počeno golenico, a da je ta zdaj že skoraj zaceljena: "Kost je že skoraj v redu. V dveh tednih se je lepo zacelila. Problem je le hematom, ki se mi je naredil na nogi. Zaradi njega ne morem normalno hoditi. Ampak k sreči je samo to, sprva so mislili, da imam trombozo. Hvala bogu, je nimam."

Pravi, da za enkrat še ne ve, kako dolgo bo trajalo okrevanje, saj ima naslednji teden pregled, ko bodo zdravniki lahko bolj jasno povedali, kaj in kako: "Nič ne vem, tudi v teatru sem tako povedal, da me ne bi preveč čakali."

Dobro razpoloženega Daria smo potolažili, da že zna biti pacient, saj je tega dolga leta igral v Naši mali kliniki, ta pa nam je v smehu odgovoril: "To je bil štos, kjerkoli sem bil po bolnicah. Meni pa zaradi bolečin takrat ni bilo najbolj smešno, no."

Dariu želimo čim prejšnje okrevanje tudi iz našega uredništva!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.