Magazin > VIP
12660 ogledov

Darja Gajšek možu namenila prelepe besede

darja gajšek Instagram
Tako lepo se mu je poklonila za rojstni dan.

Nekdanja voditeljica Slovenskega pozdrava, Darja Gajšek, se je soprogu na družbenih omrežjih poklonila za rojstni dan.

"Dragi moj @alenjankovic, danes je tvoj dan. Želim ti, da bi še naprej sledil svojim sanjam in počel stvari še naprej tako strastno in srčno. Hvala ti za vse, kar sva do sedaj doživela skupaj. Si najboljši mož in ati in vem, da naju skupaj čakajo še izjemno lepe stvari. Ljubim te, do vesolja in nazaj,“ je zapisala.

Alen, kondicijski trener in fizioterapevt nogometnega kluba Celje, in Darja sta se spoznala leta 2016, dve leti pozneje pa sta stopila pred oltar. Njuna hči Ema se je rodila leta 2017.

Darjo sicer večina pozna kot voditeljico, je pa tudi nadarjena glasbenica. Pred kratkim je bila nagrajena na Melodijah Istre in Kvarnerja.

"A ni hecno, da mora oditi v tujo državo, peti v tujem jeziku, da ji izrečejo priznanje, ker na slovenskih odrih in radijskih postajah za njo ni prostora, oziroma ga je zelo malo,“ se je po uspehu na družbenih omrežjih spraševal njen producent Goran Šarac.

Komentarjev 2
  • Avatar skeptik
    skeptik 10:31 13.september 2021.

    Sem mislil, da so takšne želje bolj intimna stvar... Ali za plemenitenje te neimerne sreče res potrebujeta vedenje vesoljnega občestva?

  • onxxx 10:07 13.september 2021.

    Nekje v Ljubljani imajo zelo dobra očala na akciji.