Magazin > VIP
2796 ogledov

Darja izdala, zakaj nima otrok

Scena 19.09.10, Slovenska popevka 2010, Darja Svajger,  foto: Benjamin Kovac Benjamin Kovač
Po Damjanu Damjanoviču je zdaj še Darja Švajger izdala, zakaj nima otrok.

Ena naša najbolj priljubljenih pevk Darja Švajger svojo zasebnost skrbno skriva. Znano je le, da je srečno poročena s sedem let mlajšim zdravnikom Ivom Mohoričem. Mnogi so se spraševali, zakaj tako simpatičen, uspešen in srečen par nima otrok. Darja jim sedaj odgovarja, da ji materinstvo pač ni bilo usojeno.

"Nekaj časa sva čakala, a se nama niso zgodili. Za posvojitev pa se nisva odločila. To pa ne pomeni, da pogrešava družbo otrok. Nasprotno, pri naju jih je veliko, saj priskočiva na pomoč pri varovanju otrok prijateljev," je pevka izdala časniku Svet 24 in dodala, da je bila zaradi tega sprva žalostna, a da ni dolgo bolelo. "Nekatere ženske si zelo želijo otrok in so za to pripravljene marsikaj storiti. Sama pa sem si v tisti žalosti dejala, da je tudi to že za kaj prav in da se z višjo silo ne bom prepirala. Motilo me je, ker nekateri ljudje še vedno obsojajo, če ženska nima otrok. Nekaj časa so tudi mene gledali v trebuh namesto v oči in spraševali, kdaj bom mama."

Darja želi ostati večni optimist, zato poredko gleda poročila in ne bere časopisov. Svoj dan raje zapolni s petjem, poučevanjem petja jogo ali meditacijo.

Komentarjev 6
  • Jožef Koprivnikar 19:56 11.julij 2017.

    Predvsem je to njena oziroma njuna odločitev

  • Vunny 19:56 11.julij 2017.

    Samo zaradi tvojega komentarja sem se prijavil, ker ponavadi ne komentiram zgoraj podobne, bolne izjave. Odlično.

  • brezheca 19:56 11.julij 2017.

    Pa me tudi prav malo briga.