Magazin > VIP
45 ogledov

Daša Hrvatič o medenih tednih

Rajko Hrvatič, Daša Podržaj Mediaspeed.net
Ene prvih izjav Daše Hrvatič po poroki s poslovnežem Rajkom Hrvatičem.

Nevesta leta Daša Podržaj nam je zaupala, kako se počuti kot gospa Hrvatič: "Enako je, nič ni drugače. Ostaja le spomin na resnično lepo poroko, kjer smo se zabavali, tako kot se za poroko spodobi. Kdaj se pa boš, če ne na lastni poroki? Vsi sprašujejo, ali se kaj drugače počutim, vendar se ne, vse je tako, kot je bilo prej," pravi lepotica, ki se je s soprogom pred kratkim vrnila z medenih tednov.

Na medenih tednih več časa za romantiko

"Na Maldivih in v Šrilanki ne more biti slabo. Šrilanko smo prepotovali po dolgem in počez, na Maldivih pa sva se le sproščala. Maldivi so prekrasni, nisem pričakovala, da bo tako lepo, kot da bi stopil v razglednico. Nosečnost mi med potovanjem ni delala težav. Mislila sem, da bom kaj bolj utrujena, vendar sem bila polna energije," nam je vtise s poročnega potovanja razkrila Daša.

Pravijo, da se medene tedne spodobi preživeti med rjuhami, sta se tega držala tudi Daša in Rajko? "Čisto povprečno, seveda pa je bilo več časa za romantiko kot doma (smeh)," nam je zaupala gospa Hrvatič.

Želi si fantka in punčko

Zakonca za zdaj še ne želita razkriti otrokovega spola, se pa že pogovarjata o izbiri imena: "Na pregledih se ni še čisto dobro videlo, tako da ne bom še ničesar izdajala. Samo, da bo otrok zdrav, kasneje pa si seveda želim par: fantka in punčko. Pogovarjava se tudi o imenih, zagotovo bo kratko," je še dodala Daša.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.