Magazin > VIP
84 ogledov

Daša Hrvatič: "Še vedno sva poročena"

Daša Hrvatič Anže Petkovšek
Včeraj smo na prireditvi Miss Earth poklepetali z vročo mamico Dašo Hrvatič.

Daša Hrvatič je pol leta po rojstvu sinka Krisa videti odlično in pravi, da kilograme topi kar s tekanjem za Krisom: "Kakšna dva kilograma sta še ostala, vendar če imaš bolj aktivnega otroka, potem gre kar samo dol. S telovadbo sem začela šele pred kratkim in upam, da bom kmalu nazaj v stari formi." Daša priznava, da v vlogi mamice zelo uživa, kljub temu pa že kuje nove študijske in službene načrte za jesen, morda se bo vrnila tudi na modne brvi: "Bomo videli, odvisno, če se mi bo še dalo ukvarjati s tem. Zaenkrat mi je najlepše, ko se mi Kris zjutraj poln energije nasmeje, tudi če se zbudi ob štirih zjutraj. Zelo dobro se počutim v vlogi mamice."

Nobeno presenečenje ni, da Daša še vedno privlači moške poglede, kar odkrito priznava: "Nekateri radi pogledajo tudi mlade mamice ." Vedno nasmejana lepotička pa nam je odgovorila tudi na ugibanja, ki so letos polnila rumene medije, ali sta se z možem Rajkom Hrvatičem resnično razšla. "Skupaj sva, še vedno poročena in jaz še vedno živim v Portorožu. To je vse, kar bom rekla. Govoric se navadiš, to je del tega, da si malo bolj izpostavljen. Je pa res, da zdaj tega ne berem več. To vsekakor ne vpliva na najino vezo, nesmiselno se je obremenjevati s takimi stvarmi," je Daša zavezala zlobne jezike in nam zaupala, da Rajko zelo uživa v očetovstvu in Krisa naravnost obožuje. Kljub temu pa par še ne načrtuje naraščaja številka dve: "Ne bomo nič prehitevali, zaenkrat imam polne roke dela s Krisom."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.