Magazin > VIP
14 ogledov

David Beckham ima novo

David Beckham je na Facebooku oboževalcem sporočil, da ima novo tetovažo. (Foto: Žurnal24 main
David Beckham je pred potovanjem na svečano slovesnost BBC-ja v Londonu, na kateri je prejel nagrado za življenjsko delo, svoje oboževalce obvestil o svoji novi pridobitvi – tetovaži.

"Želim, da vsi nekaj izveste. Pravkar sem dobil novo tetovažo, ki mi jo je naredil Mark Mahoney. Trajalo je šest ur," se glasi Beckhamov zapis na njegovem Facebook profilu. 35-letni nogometaš, ki ima okoli 20 tetovaž, se je dal tokrat tetovirati na prsih.

Nogometaša pa ni osrečila le njegova nova tetovaža, temveč tudi nagrada za življenjsko delo, ki so mu jo podelili na slovesnosti BBC-ja v Londonu, na kateri ga je spremljala vsa družina. David se je zahvalil svoji ženi in dejal, da mu daje navdih.

Victoria se je ob njegovih ganljivih besedah zjokala, pozneje pa na Twitterju zapisala: "Ne morem opisati, kako ponosna sem na Davida. To je bil resnično čustven in čudovit večer. Seveda sem ponosna tudi na svoje sinove." Pozneje je še dodala: "Nisem mogla zaspati. Tako zelo sem vznemirjena in srečna."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.