Magazin > VIP
35 ogledov

David Duchovny in Téa Leoni sta se razšla

David Duchovny, Tea Leoni EPA
Kot kaže, je konec še enega hollywoodskega zakona. Tiskovni predstavnik para je potrdil, da igralca David Duchovny in Téa Leoni nista več skupaj, a zaenkrat še nobeden od njiju ni vložil zahteve za ločitev.

Takoj po objavi, da se David in Téa razhajata, so se začele pojavljati govorice, kaj naj bi bilo krivo za razpad njune zveze. Za večino hollywoodskih poznavalcev tu ni velike dileme – krivda je predvsem na Davidu, ki je zadnja leta živel precej podobno kot njegov lik Hank Moody v seriji Kaliforniciranje. "On je moški, ki obožuje ženske, ne more se jim upreti. Lepa ženska bo vedno pritegnila njegovo pozornost," je za ameriški tabloid US Magazine razkril njegov bližnji prijatelj.

Igralca sta sporočila, da že nekaj časa ne živita skupaj, a zaenkrat še ne bosta vložila zahteve za ločitev. Ameriški mediji pišejo, da oba želita v miru razmisliti o njunem odnosu, nato pa se bosta odločila, če si resnično želita ločitve.

Parček se je sicer razšel že leta 2008, ko je Téa odkrila, da jo je David varal. Petdesetletni igralec je takrat odšel na kliniko za odvajanje od seksa, nato pa sta se pobotala. A tudi Téa ni bila čisto nedolžna. Davida je prevarala z igralcem Billyjem Bobom Thorntonom, s katerim je bila poročena Angelina Jolie.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.