Magazin > VIP
26 ogledov

David Furnish se je spravil na Madonno

Madonna FameFlynet
Mož Eltona Johna, David Furnish, se je prek družabnega omrežja grdo spravil na kraljico popa, ki je v nedeljo na podelitvi zlatih globusov prejela nagrado za najboljšo pesem. Po njegovem mnenju si je kipec bolj zaslužil Elton.

David Furnish je bil besen, ko je njegov mož Elton John v nedeljo na podelitvi zlatih globusov ostal praznih rok. Elton je bil nominiran za najboljšo pesem, a mu je kipec speljala Madonna, kar je Davida pošteno razkurilo, zato se je nad kraljico popa znesel kar prek Facebooka: "Madonna, najboljša pesem? Odje**! Njena zmaga kaže na to, kako te nagrade nimajo nobene vrednosti. Njen govor je bil sramoten in obupen! Kritiziranje Lady Gaga pa samo kaže na to, kako zelo obupana je."

Elton o Madonnini zmagi še ni rekel nobene, je pa pred podelitvijo globusov dejal, da kraljica popa prav gotovo ne bo dobila kipca. "Mislim, da bo zmagala Mary J. Blige, Madonna pa nima je**ne možnosti." A, kot kaže, združenje tujih novinarjev v Hollywoodu, ki podeljuje prestižne nagrade, meni drugače.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.