Magazin > VIP
32 ogledov

David Letterman ima svoj erotični posnetek

Žurnal24 main
Slavni televizijski voditelj je še eden od zvezdnikov, ki se lahko pohvali z lastnim erotičnim posnetkom. Ta naj bi nastal kar na Davidovem delovnem mestu.

V javnost je pricurljala novička, da obstaja erotični posnetek, na katerem se David Letterman predaja strastem z mlajšo žensko, ki je zaposlena pri isti televizijski hiši. Parček naj bi se spozabil kar na delovnemu mestu, njuno "onegavljanje" pa so posnele varnostne kamere.

 

Vir je izdal, da je bil David prepričan, da v prostoru, kjer sta bila s sodelavko intimna, ni varnostnih kamer, a se je kot kaže zmotil. Sedaj naj bi bilo le še vprašanje časa, kdaj se bo posnetek znašel na spletu.

 

Če se bo to res zgodilo, bo resno ogrožen Davidov zakon, ki je star manj kot leto dni. "Nekaj povsem drugega je, če se o njegovi zvestobi le govori. Če pa na dan pride pravi dokaz, v obliki videoposnetka, pa je to nekaj povsem drugega," je še izdal vir.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.