Magazin > VIP
16 ogledov

David oboževalko nokavtiral s poljubom

David se je zabaval brez žene Victorie. Žurnal24 main
Ko je na hollywoodski zabavi oboževalka Davida Beckhama od nogometaša prejela poljubček, se je sesula na tla.

Medtem ko je žena Victoria na newyorškem tednu mode nabirala ideje za dopolnitev svoje domače kolekcije oblačil, se je David mudil na zabavi pred podelitvijo glasbenih nagrad Grammy reperja in glasbenega producenta Jermaina Duprija.

"Beckham je v klub prišel okoli 1. ure zjutraj," je povedal eden od udeležencev zabave in dodal, da je bil med pogovorom z Duprijem in Janet Jackson videti zelo zadovoljen. Njegova prisotnost je kmalu zanetila razburjenje med nežnejšim spolom. Ena od mladih oboževalk se je očitno opogumila in stopila do Davida, ki ji na lice pritisnil hiter poljubček. Dekle je bilo tako presenečeno, da so ji klecnila kolena in kamlu je nezavestna ležala na tleh.

Dogodek pa Davida sploh ni presenetil. Nanj se je odzval, kot da je to nekaj vsakdanjega, je dejal eden od očividcev. "Zaklical je le, naj nekdo prinese kozarec vode, sicer pa bo z dekletom vse v redu," je dodal.

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.