Magazin > VIP
10 ogledov

De Niro dvakrat praznoval rojstni dan

Žurnal24 main
Ameriški igralec Robert De Niro je zahvaljujoč potovanju letos svoj rojstni dan praznoval kar dvakrat.

De Niro se je vrgel v gostinstvo. © AFP

 
Robert De Niro je 64 let prvič dopolnil v petek v avstralskem Melbournu, kjer se je udeležil slovesnosti ob odprtju svoje nove restavracije. Nato se je z zasebnim letalom odpravil na Havaje, kjer je rojstni dan zaradi časovne razlike lahko praznoval še enkrat.

Čeprav številni ljudje njegovih let razmišljajo o upokojitvi, je hollywoodski zvezdnik še naprej polnozaposlen, snema filme in odpira verigo japonskih restavracij. "Imam veliko časa," je dejal na svoj rojstni dan v svoji maja odprti restavraciji Nobu Waikiki.

Z restavracijama Nobu Waikiki v hotelu Waikiki Parc in Nobu Melbourne se je število De Nirovih restavracij v verigi Nobu povzpelo na 19. Igralec nove restavracije načrtuje tudi v ameriškem San Diegu in Hollywoodu.

Veriga restavracij Nobu je rezultat srečanja De Nira in japonskega kuharja Nobujukija Macuhise v prvi ameriški restavraciji slednjega v Los Angelesu pred več kot 20 leti. Nobu je kot poslovno partnerstvo zaživel leta 1994, prvo restavracijo pa so odprli v New Yorku. Sčasoma se je veriga japonskih restavracij razširila po vsem svetu, od Italije do Bahamov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.