Magazin > VIP
13061 ogledov

Dejan Krajnc: Pri avtomehaniku je sledil šok

dejan kranjc Instagram
Tako daleč je šla njegova oboževalka.

Pevec skupine Poskočni muzikanti Dejan Kranjc je imel zelo gorečo oboževalko, ki mu je sledila na vsakem koraku. "Dve leti nazaj sem opazil dekle, ki se je pojavilo povsod, kjer sem bil tudi jaz. Sicer je bila nevsiljiva, a zdelo se je, da mi sledi na vsakem koraku. Potem pa sem moral z avtomobilom k avtomehaniku, kjer pa so odkrili, da imam pod vozilom nameščeno sledilno napravo. Predvidevam, da je bilo to delo tega dekleta,“ je za Žurnal24 povedal Dejan in dodal, da ga je dogodek zabaval. "Bilo je sicer malce „too much“, ampak dokler nihče nikogar ne poškoduje, so takšne zgodbice bolj kot ne zabavne.“

Dejan ima z oboževalkami sicer le dobre izkušnje. "Imamo tri oboževalke, ki so bile lani na verjetno 80 nastopih. Za rojstne dneve dobivamo od njih pisma in darila, po nastopih pa se z nami fotografirajo.“ Enkrat pa ga je k sebi na večerjo povabilo neko dekle in Dejan je povabilo sprejel. Čakalo ga je veliko presenečenje. "Bil je moj rojstni dan, ko me je povabila k sebi. Njeno stanovanje je bilo od stropa do tal napolnjeno z baloni. Bilo je zelo lepo,“ se tega dneva rad spominja pevec.

Že poznate norčije na portalu Joonglaa? Poglej video!


 

Komentarjev 4
  • AnGus 17:36 18.januar 2020.

    Dejan Krajnc... WHO?!

  • supreme 12:07 18.januar 2020.

    Ko ze mislis, da so na tem portalu, ze zdavnaj dosegli dno....pridejo ven s taksnim kretenskim clankom,......pffjjjj

  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 11:22 18.januar 2020.

    Bolj berem,bolj se režim.Saj verjetno uporablja GSM,GPS na avtu.To je opisal podobno,kot je dal Pingvin na bathmobil napravo,pol ga je pa on upravljal v prikolici na daljavo.Po ekranu je pa razlagal batmanu,da so mu že dolgo nazaj vzeli vozniški izpit.