Magazin > VIP
58 ogledov

"Dejansko je to neka prevara"

Tjaša Kokalj Facebook
Tjaša Kokalj se je po osmih mesecih odločila, da je čas, da se poslovi od lasnih podaljškov.

Maja lani se je manekenka in voditeljica Tjaša Kokalj iz kratkolaske prelevila v dolgolasko. Z lasnimi podaljški je vztrajala osem mesecev, zdaj pa je presenečena ugotovila, da njeni lastni lasje zaradi tega precej trpijo. "Začela sem opažati, da se moji lasje redčijo, da zanje ne skrbim tako, kot bi morala. Dejansko je to neka prevara, ti misliš, da imaš veliko las, v bistvu pa ti lasje sploh niso tvoji," je razložila.

Tjaša se je pred nekaj dnevi zato odločala, ali naj si da nove podaljške ali naj nekaj naredi s svojimi lasmi. Zmagala je druga možnost. "Ko sem dala podaljške dol, sem videla, da so moji lasje res bogi, zato sem si rekla, da je čas za neko pristnost, če lahko temu tako rečem. Odločila sem se z danes na jutri, tako kot sprejemam vse svoje odločitve," je povedala v smehu.

Z novo pričesko in s tem, da je izbrala svoje lase, je Tjaša zelo zadovoljna. "Najprej sem se sicer bala, ker sem si bila zelo všeč z dolgimi lasmi. Ampak ene ženske pač nimamo te sreče, da imamo zelo goste lase."

Komentarjev 2
  • krtmen1 10:10 02.februar 2014.

    Ni problem kaj ima na glavi, ampak kaj je v njej....če samo preberemo njene izjave !?!

  • allstarr111 09:23 02.februar 2014.

    zelo neposrečen selfie :)