Magazin > VIP
10 ogledov

Dejstva o Katinem otroku

princ William Kate Middleton FameFlynet
Ni dvoma, da je Kate Middleton najslavnejša nosečnica ta trenutek. Preverite nekaj dejstev o najbolj pričakovanem otroku leta 2013.

1. Kate je komaj v 12. tednu nosečnosti, zato z Williamom vesele novice nekaj časa nista hotela izdati nikomur drugemu – menda je tudi kraljica šele v ponedeljek izvedela, da bo spet prababica.

2. Govori se, da je bil Katin in Williamov prvorojenec spočet med počitnicami v Sredozemlju – takrat ko so nastale odmevne fotografije vojvodinje zgoraj brez. Novega člana britanske kraljeve družine lahko torej pričakujemo zgodaj poleti.

3. Otrok bo tretji v vrsti za prestol, princ Harry bo tako ob njegovem rojstvu padel na četrto mesto. Prestol bo zasedel ne glede na to, ali bo deček ali deklica, saj so oktobra lani spremenili zakon, ki je veleval, da krono lahko nosi le moški naslednik.

4. To bo za kraljico Elizabeto že tretji pravnuk. Prababica je postala leta 2010, ko je njen vnuk Peter Phillips dobil hčerko Savannah, letos pa je povil še Islo.

5. Nazadnje je vladajoči kralj ali kraljica dobil pravnuka pred 120 leti. Kraljica Victoria je v času, ko je bila na prestolu, dobila pravnuka Edwarda VIII.

6. Otroku bosta boter in botra najverjetneje princ Harry in Katina sestra Pippa Middleton, ugiba pa se, da naj bi bila v igri tudi David in Victoria Beckham.

7. Poleg ugibanj o imenu so se začela še ugibanja o tem, kakšno barvo las bo imel otrok. Največ jih stavi na rjavo barvo, na drugem mestu je svetla barva, na tretjem črna, rdeče pa ne omenjajo veliko.

8. Vsako kraljevo rojstvo se proslavi z 41 streli iz topov in tako bodo proslavili tudi rojstvo prvega otroka Kate in Williama.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.