Magazin > VIP
103 ogledov

Dejstva o smrti Amy Winehouse

Amy Winehouse EPA
Amy se je dobesedno napila do smrti. To je bilo pred dvema dnevoma tudi uradno dokazano, saj je imela v času svoje smrti v krvi 4,16 promila alkohola. A to ni vse, kar so odkrili ...

Mrliška oglednica Suzanne Greenaway je v sredo potrdila: Amy je umrla zaradi alkohola. "Za njeno nenadno smrt je bila kriva usodna količina alkohola." Dodala je še, da se je to zgodilo, ker pred tem tri tedne ni spila niti kapljice alkohola, zato je bilo nenadno zaužitje tolikšne količine šok za njeno telo.

Tukaj je nekaj dejstev o njeni smrti:

  • Amy skoraj ves julij ni pila alkohola, vse do smrti. To je potrdila tudi njena zdravnica Christina Romet. "Naredila je ogromen napredek, enega največjih v vseh letih, kar je uživala alkohol," je pojasnila.
  • Le dan pred smrtjo pa je obupala in se spet vdala alkoholu, kar je bilo zanjo usodno. Policisti so v sobi, kjer je umrla, našli kar tri prazne steklenice vodke, dve veliki in eno majhno.
  • Amy je bila že tri leta čista. Po besedah svojih zdravnikov od leta 2008 ni uživala drog.
  • Njena starša Janis in Mitch ne želita komunicirati z novinarji, sta pa prek tiskovnih predstavnikov sporočila, da je pravo olajšanje, da sta končno izvedela vzrok Amyjine smrti. Hkrati se zahvaljujeta oboževalcem za oporo, ki so jo izrazili v pismih.

Amy je umrla 23. julija na svojem domu v Londonu in vse od takrat se je ugibalo, kaj je povzročilo njeno nenadno smrt. Njena družina zdaj upa, da bo končno lahko počivala v miru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.