Magazin > VIP
780 ogledov

Dekle Jana Bučarja se je odzvalo na govorice

urša eva pucelj, jan bučar Osebni arhiv
V javnost prišla informacija, da sta se razšla.

Pred nekaj meseci smo pisali, da se je igralec Usodnega vina Jan Bučar zaljubil v nekaj let mlajšo lepotico Uršo Evo Pucelj, s katero sta se spoznala na noč čarovnic. Takrat nam je Jan povedal, da je po dolgem dvorjenju že skoraj obupal, a mu je kasneje uspelo osvojiti srce Urše Eve, ki je sicer novinarka, igralka in nekdanja urednica.

V slovenskih medijih smo zasledili, da naj bi se Jan in Urša razšla, poleg tega pa naj bi se zavila v molk. Srečo smo poskusili tudi mi in v stik stopili z Uršo.

"Tudi sama sem bila šokirana, ko sem videla, da sva se po navajanju določenih medijev razšla. Z Janom uživava v skupnih trenutkih in že načrtujeva dopust,“ je za Žurnal24 povedala Urša in dodala, da jo preseneča neupoštevanje novinarskega kodeksa med določenimi novinarji in želja po senzacionalozmu. Povedala je tudi, da se nista zavila v molk in da ju nihče ni prosil za komentar na govorico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.