Magazin > VIP
126 ogledov

Dekle Jima Carreyja: Objavili poslovilno pismo

jim carrey, white Profimedias
Objavili poslovilno pismo Cathrione White, ki si je, po tem, ko jo je igralec jim Carrey zapustil, vzela življenje.

Whitova je umrla septembra 2015. Zanjo je bila usodna mešanica različnih zdravil na recept. Portal TMZ se je dokopal do njenega poslovilnega pisma, ki je bilo naslovljeno na Carreyja. "Že tri dni ne morem verjeti, da te ni več. Lahko bi živela z zlomljenim srcem in ga poskušala spet sestaviti. Lahko bi, a tokrat za to ne najdem volje," je zapisala in dodala: "Žal mi je, da nisi imel občutka, da ti stojim ob strani. Poskušala sem ti dati najboljši del sebe."

Carrey je svojim prijateljem po njeni smrti povedal, da se nista razšla, sta pa se odločila, da bosta za nekaj časa ločena.

"Ne spoznam se na pogrebe. Ti so moja družina. Zadovoljna bom s tvojo odločitvijo. Prosim, odpusti mi. Enostavno nisem za ta svet," je še pisalo v pismu.

Policija je pri pregledu njenega mobilnika odkrila igralčevo sporočilo, v katerem jo je spraševal, kje so njegove protibolečinske tablete. Te je od operacije redno jemala tudi Whitova, ki si ji poskušala življenje vzeti že leta 2012, na tretjo obletnico očetove smrti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.