Magazin > VIP
43 ogledov

Dekle monaškega princa se je zapletlo z mafijo

Beatrice Borromeo, pierre casiraghi EPA
Beatrice Borromeo, dekle monaškega princa Pierra, se maščevanja kalabrijske mafije ne boji.

Beatrice Borromeo je uspešna manekenka, prihaja iz slavne italijanske aristokratske družine, poleg tega pa se lahko pohvali z zelo znanim in bogatim fantom. Njeno srce je namreč osvojil sin monaške princese Caroline Pierre.

28-letnica je zaradi svojih izkušenj kot manekenka redna gostja na rdečih preprogah, a na svoj priimek, poznanstva in lepoto se ne zanaša. Beatrice namreč ni le lepa, ampak tudi zelo pametna. V Milanu je študirala pravo in ekonomijo, v New Yorku pa novinarstvo in umetnost. Trenutno je zaposlena pri dnevniku Il Fatto Quotidiano, piše pa tudi za spletni portal The Daily Beast.

Kmalu bodo v Angliji in v Italiji prikazali dokumentarni film o kalabrijski mafiji Mamma Mafia, pri katerem je sodelovala tudi Beatrice. Intervjuvala je nekdanjo članico mafije Mariso Merico, ki ji je izdala številne skrivnosti. Mlada novinarka je povedala, da za zdaj še ni prejela nobenih groženj. "Tudi če bi mi grozili mafijci, me to ne bi zaustavilo,“ je dodala Beatrice, ki se ne prestraši niti zgodb, ki se tičejo njene družine. Pred kratkim je objavila članek o svakovem bratu, ki so ga kot otroka zlorabili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.