Magazin > VIP
14 ogledov

"Dekleta bi lahko več delala"

(Foto: TV3) Žurnal24 main
Modna mačka Irena Lušičič, ki dekleta v Slovenskem top modelu vodi skozi izzive, pravi, da bi lahko dekleta več delala in da Slovenski top model ni edini način, preko katerega lahko uspejo.

Zadnje fotografiranje je dekletom delalo težave, saj so se bale kač. Zaradi tega je žirija dala priložnost vsem in ni eliminirala nobene. Kako bi komentirali zadnje fotografiranje?
Dekleta so imela težko nalogo, saj so se morale soočiti z nenavadno situacijo in strahom, saj so so bile v vprašanju kače. Žirija je verjetno upoštevala dejstvo, da je šlo za izjemno situacijo, zato se niso mogli odločiti za dekle, ki bi moralo zapustiti oddajo.

Kakšna se vam zdijo dekleta, ki so ostala v šovu?
Dekleta so vsakič boljša. Do sedaj so punce izpadle zato, ker niso hitro napredovale in so na fotografiranjih kazale samo en "look“. Če bi šlo za daljše obdobje, bi se verjetno lahko vsa dekleta naučila vsega, punce, ki so ostale, pa so do sedaj pokazale največ.

Bi kateri dali prednost pred ostalimi in zakaj?
Mislim, da bi bilo do vseh deklet najbolj pošteno, če rečem, da ne.

So se dekleta v teh tednih veliko spremenila in kakšen je njihov napredek?
Dekleta moram pohvaliti, saj nobena ni pokazala, da ni pripravljena delati in se učiti. SO veliko bolj pozorne in upoštevajo vsako pripombo in sem zelo zadovoljna z njimi.

V čem bi se lahko še izboljšala?

Glede na to, da imajo zelo malo časa, bi lahko več sama delala in doma vadila pred ogledalom, s tem pa bi bili tudi rezultati bolj presenetljivi.

Je med dekleti čutiti tekmovalnost?
Tekmovalnosti ni toliko čutiti. Ne vem, ali zaradi tega, ker to zelo dobro skrivajo, ali pa so res postale prijateljice. V bistvu tekmovalnost je, saj si vsaka želi zmagati.  

Kako dekleta sodelujejo s fotografi?
Fotografi so z dekleti zelo zadovoljni, saj niso nespoštljiva. Edino težavo so jim povzročale z enakimi izrazi in tem, da so morali fotografi iz njih "vleči“ najboljše.

Kakšen se vam je zdel šov Supermodel Slovenije in kako bi ga primerjali s Slovenskim top modelom?

Čeprav sta šova zelo podobna, obstaja velika razlika, saj je Slovenski top model licenčen šov, narejen po formatu Ameriškega top modela. Oddajo Supermodel in ljudi, ki so pri njej sodelovali, moram pohvaliti.

Imate tudi vi izkušnje v manekenstvu in ali ste kdaj bili v koži deklet?
Po srednji šoli sem se odločila za manekenstvo, toda v tem svetu se nisem videla. Odločila sem se za drugo pot in sicer za styling. Se pa vsekakor lahko poistovetim z dekleti.

Bi kakšno dekle, ki je že izpadlo, vrnili v oddajo?

Sem zelo čustvena in sem se navezala na vsa dekleta. Ko je žirija kakšno dekle poslala domov, bi jo jaz takoj vrnila nazaj.

Kaj bi svetovali dekletom, ki so izpadla, pa si kljub temu želijo uspeti v svetu manekenstva?

Dekletom svetujem, da nadaljujejo z manekenstvom, saj Slovenski top model ni edini način, preko katerega lahko uspejo. Obstajajo številne agencije, kjer se lahko prijavijo in če je to njihova želja, lahko na tem področju veliko dosežejo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.