Magazin > VIP
29 ogledov

Demi hoče od Ashtona čim več denarja

Ashton Kutcher Mila Kunis FameFlynet
Potem ko je Ashton Kutcher v petek vložil zahtevek za ločitev od Demi Moore, je zdaj prišlo na dan, da Demi od njega hoče čim večjo preživnino.

Ashton in Demi sta se razšla že novembra lani, a Ashton je šele pretekli petek vložil zahtevek za ločitev. Zvezdnika se do zdaj namreč nista mogla dogovoriti glede delitve premoženja, a kot kaže, je 34-letnemu zvezdniku postalo vseeno in se hoče Demi čim prej rešiti.

A kot kaže, to ne bo tako lahko, saj naj bi zvezdnica od svojega bodočega bivšega moža zahtevala enako preživnino, kot jo dobiva od Brucea Willisa, poroča ameriški spletni portal TMZ. Ta pa naj bi bila precej radodarna, čeprav podrobnosti o ločitvi Brucea in Demi nikoli niso bile znane.

Ashton je v ločitvenih papirjih med drugim zapisal, da se hoče ločiti zaradi nepremostljivih razlik in da od Demi ne zahteva preživnine. Zapisano je tudi, da se bosta o nepremičninah dogovarjala kasneje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.