Magazin > VIP
82 ogledov

Demi ignorirala Scoutino diplomo

Demi Moore Scout Willis FameFlynet
Igralka Demi Moore ni prišla na hčerino podelitev diplome.

Scout Willis je pred dnevi diplomirala na univerzi Brown v mestu Providence, vendar je na podelitvi diplome njena mati Demi Moore ni spremljala. Njeni sestri Rumer in Tallulah ter oče Bruce Willis so se podelitve udeležili, o Demi pa ni bilo ne duha ne sluha. Prišla je celo Bruceova žena Emma Hemming.

"Demi bi morala priti, vendar je vse skrbelo, kje je. Ves konec tedna je nihče ni videl, vendar so se brez nje očitno vsi prav lepo zabavali," je povedal vir. Družina se je ponosno fotografirala. Bruce in Emma pa sta prispela v mesto že nekaj dni prej in preživljala čas z nakupovanjem in ogledi.

Demijin odnos s hčerkami je bil vedno bolj krhek, kljub nedavni spravi. Po ločitvi od Ashtona Kutcherja je namreč Demi na veliko žurala. Hčerke zelo skrbi, da bi mater znova sprejele nazaj v svoje življenje. Želijo ji, da bi prebolela Ashtona in bila zdrava.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.