Magazin > VIP
45 ogledov

Demi in Ashton pobegnila v Izrael

Ashton prek je Twitterja dražil fane. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Po govoricah o Ashtonovi nezvestobi zakonca Kutcher dokazujeta, da sta še vedno skupaj in do ušes zaljubljena. Pobegnila sta v Izrael, kjer sta obnovila svoji poročni zaobljubi.

Ashton Kutcher in Demi Moore sta se mimo medijev pretihotapila na letališče v Los Angelesu, od koder sta poletela v Izrael, kjer naj bi obnovila zaobljubi, ki sta si ju dahnila na svoj poročni dan.

"Deliva ljubezen in iskrice v Izraelu," je Ashton v soboto zapisal na svojem Twitterju. "Iščeva energijo, da bi obnovila medsebojne podobnosti in našla kompromise v medsebojnih razlikah."

Demi in Ashton sta se poročila pred petimi leti, njun zakon pa so nedavno ogrozile govorice, da se je igralec zapletel z neko blondinko, ki jo je spoznal dan poprej.

21-letna Britney Jones je tako minuli mesec razkrila, da je spala z Ashtonom, medtem ko je Demi v Detroitu snemala nov film. Pred kratkim je razkrila še, da si slavni par celo deli svoje ljubimce. Demi naj bi bila na moževo nezvestobo jezna le zato, ker se mu ni mogla pridružiti, je še povedala Britney.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.