Magazin > VIP
29 ogledov

Demi Moore: "Da, ločujem se"

Demi Moore, Ashton Kutcher
1/10
Flynet
Demi Moore ima dovolj. "Z veliko žalostjo in težkim srcem sem se odločila, da končam svoj šestletni zakon z Ashtonom," je dejala v izjavi, ki jo je pridobil zabavni program E! News.

"Kot ženska, mati in žena imam določene vrednote in zaobljube za svete. V tem duhu sem se odločila za korak naprej v svojem življenju. To je težaven čas zame in za mojo družino, zato prosim za sočutje in zasebnost, ki bi ju namenili komurkoli, ki bi preživel podobno izkušnjo," je v četrtek sporočila Demi, ko je svetu končno priznala, da je vložila ločitev od svojega moža Ashtona Kutcherja.

Igralca sta se poročila septembra leta 2005. Vzrok za razhod je odmeven Ashtonov skok čez plot pred nekaj meseci, ko je šesto obletnico poroke namesto z Demi preživel v jacuzziju s štirimi dekleti, nato pa si je še privoščil nezaščiten seks s 23-letno Sara Leal.

Poleg ločitve ju zdaj čaka še bitka za 290 milijonov dolarjev (približno 213 milijonov evrov) vredno premoženje, ki sta ga ustvarila v šestih letih zakona. Medtem ko je Demi javno spregovorila o koncu že tretjega zakona, pa Ashtonov komentar še čakamo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.