Magazin > VIP
23 ogledov

Demi Moore na zdravljenju

Demi Moore Diane Cohen/FameFlynet Pictures
Demi Moore se je le odločila, da bo svoje probleme reševala pod zdravniškim nadzorom. Igralka naj bi zaradi odvisnosti in motenj prehranjevanja že bila na zdravljenju.

Ločitev je 49-letno Demi Moore očitno tako potrla, da se je zatekla k prepovedanim substancam, poleg tega je že njena shirana postava nakazovala, da ima igralka tudi motnje prehranjevanja. Počilo pa je 23. januarja, ko so igralko zaradi vdihavanja dušikovega oksida oziroma kajenja neznane substance morali celo hospitalizirati.

Namigovalo se je, da naj bi Demi po pretresljivem dogodku počivala za zidovi svojega doma v Los Angelesu, vendar je vir blizu igralki le razkril, da se Demi zaradi odvisnosti in motenj prehranjevanja zdravi v Utahu. "Je na strogo varovanem oddelku in komunicira z zelo ozkim krogom ljudi."

Demi se je zaradi odvisnosti že zdravila v osemdesetih, njeni prijatelji pa pravijo, da za nastale težave ni kriva le ločitev od Ashtona Kutcherja, saj so zanjo v skrbeh že leto dni. "V zadnjem letu so njeni prijatelji opazili, da nekaj ni v redu. Imela je probleme z nespečnostjo, odklanjala je hrano in zelo je shujšala," je še izdal vir.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.