Magazin > VIP
31 ogledov

Demi ne sme vedeti, koliko tehta

Demi Moore AAR/Fame Pictures
Odkar je igralka Demi Moore odšla na zdravljenje zaradi zasvojenosti in motenj prehranjevanja, ne sme vedeti, koliko kilogramov ima. Zdravniki ji med tehtanjem namreč vsakič preprečijo pogled na tehtnico.

Vse dokler se bo Demi na kliniki Cirque Lodge zdravila zaradi anoreksije in odvisnosti od tablet, ji bodo zdravniki skrivali podatek o tem, koliko kilogramov bo pridobila med zdravljenjem, poroča ameriška spletna stran RadarOnline.com. Na omenjeni kliniki se trenutno zaradi odvisnosti od kokaina zdravi tudi Brooke Mueller, bivša žena Charlieja Sheena.

Prikrivanje teže je sicer običajna praksa na omenjeni kliniki, je izdal neimenovani vir in dodal, da se pacienti tako lažje osredotočajo na čim boljše okrevanje. "Paciente, ki imajo motnje hranjena, tehtajo vsak dan, včasih tudi večkrat na dan, saj želijo poskrbeti, da med zdravljenjem ne bi shujšali."

Na kliniki vsaj 60 dni

Devetinštiridesetletna igralka, ki je zaradi anoreksije le še bleda podoba same sebe, trenutno tehta manj kot 45 kilogramov, zato bo na kliniki ostala še vsaj 60 dni. "Demi trenutno zaradi resnega zdravstvenega stanja nima cimre. Seveda pa se to lahko sčasoma spremeni," so sporočili s klinike. V prvih tednih bo imela zvezdnica zelo malo stika z zunanjim svetom, saj se mora osredotočiti na svoje zdravje. "V prvem tednu ji ni dovoljeno poklicati nikogar, prav tako ne sme sprejemati klicev. Sčasoma, če se bo njeno stanje izboljšalo, pa ji bodo zdravniki dovolili omejeno uporabo mobilnega telefona," so še dodali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.