Magazin > VIP
36 ogledov

Demi po zdravljenju še vedno pije?

Demi Moore FameFlynet Pictures
Hčerke Demi Moore so po zdravljenju še vedno zelo zaskrbljene za svojo mamo, da se ne bi vrnila na stara pota.

Med Demi Moore in njenimi hčerkami Rumer, Scout in Tallulah Willis naj bi v zadnjih mesecih vladali zelo napeti odnosi. Mladenke, ki so ji stale ob strani med njenim lanskim kolapsom, nato pa tudi med zdravljenjem, naj bi bile po njeni vrnitvi domov še bolj zaskrbljene za mamo. "Rumer, Scout in Tallulah se v zadnjem času oddaljujejo od svoje mame," je razkril neimenovani vir blizu družini ter pojasnil: "Demi namreč počne stvari, zaradi katerih so resnično v skrbeh, da morebiti ni trezna, prav tako niso zadovoljne z njenim obnašanjem." Vir je tudi prepričan, da je zadnja stvar, ki jo mladenke zdaj potrebujejo, spopad s še enim težavnim obdobjem njihove zvezdniške mame.

Demi se je pred kratkim s hčerkami udeležila tudi Tallulahine proslave ob maturi, kjer je pokazala zelo vitko postavo. "Demi ni bila videti zdrava," je komentiral vir ter še odkril, da naj bi se proslave želel udeležiti tudi Demijin nekdanji soprog, Ashton Kutcher, a je Demi temu odkrito nasprotovala. Ni ji namreč všeč, kako blizu si je še vedno z njenimi hčerkami, in ne želi, da bi se družil z njimi, je še zatrdil vir ter dodal: "Stvari se morajo spremeniti, da bi se njene hčerke ob njej lahko počutile bolj mirno."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.