Magazin > VIP
48 ogledov

Demi razkrila, zakaj se je rezala

Demi Lovato FameFlynet
Najstniška zvezdnica Demi Lovato je končno spregovorila o tem, kaj jo je prignalo do tega, da je konec leta 2010 pristala na zdravljenju.

Demi je pred letom in pol tabloide polnila predvsem zaradi duševnih težav in motenj hranjenja, vse skupaj pa je blažila z urezninami. Zaradi "duševnega in čustvenega stresa" je morala novembra 2010 celo za nekaj tednov oditi na zdravljenje. Mlada pevka in igralka o tem dolgo ni želela govoriti, zdaj pa je končno spregovorila o svojih tegobah in tem, kaj jo je prignalo do tega, da se je začela rezati. "Počutila sem se utesnjeno, hotela sem zlesti iz svoje kože. Z urezninami sem hotela doseči, da se je moja notranjost ujemala z zunanjostjo, sicer sem mislila, da me bo razneslo," je za revijo Self priznala 19-letna zvezdnica in dodala: "Rezala sem se tudi zato, ker sem na ta način preusmerila svoje misli, ni mi bilo mar, kam me bo to pripeljalo."

A na srečo se je to temačno obdobje v Demijinem življenju končalo, delno tudi zato, ker je poiskala potrebno pomoč. "Zdaj si redno vzamem čas zase, veliko meditiram. Zadnji dve leti se trudim odpraviti motnje hranjenja, željo po rezanju same sebe, predvsem pa hočem odpraviti bipolarno motnjo. Za to si moram prizadevati vsak dan."

Mlada zvezdnica je razkrila, da ji je do mirnejšega in bolj zdravega življenja pomagalo tudi to, da se je znebila mobilnega telefona. "Že tri mesece nisem uporabljala mobitela! Res smo odvisni od te naprave, ko nastane tišina, takoj zagrabimo telefon. Zdaj pa se dejansko pogovarjam z ljudmi in počnem pametnejše stvari, kot je igranje z mobitelom."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.