Magazin > VIP
13 ogledov

Demi se je končno usmilila Ashtona

Ashton Kutcher Demi Moore FameFlynet
Demi Moore se je po 16 mesecih, ki so minili od konca njene zveze z Ashtonom Kutcherjem, odločila za podpis ločitvenih dokumentov.

"Demi se je eno leto poskušala pogoditi z Ashtonom. Sedaj ima vsega dovolj. Podpisala je papirje. Vsi vpleteni upajo, da bo ločitev izpeljana do pomladi," je izdal vir.

Demi je od svojega moža poskušala iztržiti denar, ki pa ji ga Ashton ni želel prepustiti. "Ashton je tekom zakona zaslužil ogromno denarja. Veliko več kot Demi. Čeprav je zaslovel z njeno pomočjo, se do nje ne čuti dolžnega." Ashton je vsa pogajanja z ženo blokiral. Pravijo, da je bil do Demi zelo sovražno nastrojen.

Sedaj se bosta pogovarjala le še prek odvetnikov. Če se ne bodo mogli dogovoriti, bosta morala na sodišče. Demi sicer zelo dobro kaže. Njen odvetnik je William Beslow, ki je izpeljal ločitev manekenke Linde Evangelista, ki je dobro izžela milijarderja Françoisa Henrija Pinaulta.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.