Magazin > VIP
3517 ogledov

Denis Avdić je bil v slabih odnosih s svojim komandirjem

denis avdić Youtube
Denis Avdić, voditelj najbolj poslušanega jutranjega programa v Sloveniji, Denis Avdić Showa, je ob 15. letnici Radia 1 zaupal, kako je začel delati na radiu.

Ker na policijski postaji ni bil v najboljših odnosih s komandirjem, se je odločil, da bo poskusil na radiu. Po napornem delovniku, ki je združeval policijsko delo z radijskim, je ugotovil, da tako ne bo več šlo naprej. Takrat so mu ponudili delo vikend voditelja na novem Radiu 1. Po dveh letih vikenda in dveh letih popoldneva so mu šefi ponudili vodenje jutranjega programa – ostalo je zgodovina.

"Pismo ne vem … In še danes ne vem … Ne vem, koliko časa še … Vem samo to, da še vedno mislim, da je to najboljša služba na svetu in da je na enki najboljša ekipa kreativnih ljudi. Ekipa, ki se trudi in daje vse od sebe. Tako ekipo je po eni strani težko voditi, po drugi pa je z njo užitek delati, znajo povedati šefi.  A če rečem na naslednjih 15, potem pa menjava … da se mi malo naspimo, a je prav (smeh). In čestitke vsem vam, ki se z nami zbujate, z nami greste iz dneva v dan, iz meseca v mesec, iz leta v leto. Ni lahko tudi vam zdržati vso to “fehtarjenje” … pa dej en evro za družine, pa dej en evro za otroke za na morje … pa dejte to, dejte ono … tako, da tudi vam vse pohvale za teh 15 let. Brez VAS ni NIČ. Z vami pa je lahko VSE," je Avdić ob obletnici zapisal na Facebooku.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.