Magazin > VIP
14385 ogledov

Denis Avdić si je privoščil Luko Seška

luka sešek Saša Despot
Pevec je bil menda na voditelja zaradi te šale jezen …

Nova piše, da si je Denis Avdić na podelitvi nagrad mladim upov privoščil zmagovalca šova Znan obraz ima svoj glas, Luko Seška. Ko mu je povedal, da je še vedno samski, je Avdić po pisanju tabloida izjavil: "Potem ti očitno zmaga v šovu ni nič pomagala.“ Luki se šala menda ni zdela prav nič smešna.

Seška smo poklicali in ga vprašali, ali je bil res užaljen. "Obožujem Denisa, všeč mi je, ker se vedno šaliva na račun moje nesrečne ljubezni. Nikoli nisem bil nanj jezen. Tisto je bila ena lepa domača prireditev, Denis si me je malo privoščil, jaz pa njega. Ta šala me ni presenetila,“ je za Žurnal24 povedal Luka in nam še razkril, da je že dve leti samski. Njegova zadnja zveza je trajala deset mesecev. "Obema na koncu ni bilo več do veze. Ko so se še meni začele odpirati nove poti, sva sklenila, da jo končava. Sva pa še vedno v stikih,“ pravi mladenič, ki si resnega dekleta trenutno ne želi. "Pravo še čakam, je pa ne iščem. Ko bo čas, bo že prišla,“ pravi Luka, ki ob sebi vidi skromno dekle s smislom za humor. "Razumeti mora, kaj počnem in me pri tem podpirati,“ je še dodal.

Komentarjev 2
  • haris 13:28 30.januar 2018.

    "Pevec je bil menda na voditelja zaradi te šale jezen …" "Luki se šala menda ni zdela prav nič smešna." Nato pa "/.../ Nikoli nisem bil nanj jezen." Res vrhunci novinarstva. A je avtor fdvjevec na pavziranju?

  • matermila 07:27 30.januar 2018.

    Bebo