Magazin > VIP
37 ogledov

Denis Avdić si je zaželel La Toye

La Toya Promo
La Toya in Denis Avdić sta združila moči in posnela nekaj žgečkljivega.

Najbolj znana domača pornesa La Toya nam je zaupala več o sodelovanju z Denisom Avdićem: "Posneli smo serijo televizijskih oglasov za Radio 1. V prvi verziji jaz plešem Denisu, v drugi pa on meni. K sodelovanju so me povabili, ker si me je zaželel Denis osebno. Moram priznati, da na snemanju ni bil tako zgovoren, kot je na radiu. Kot da ne bi bil Denis Avdić! Morda se me je ustrašil (smeh)," je o sodelovanju z najbolj zaželenim domačim radijcem povedala pornesa.

"Šlatal je nisem"

Denis je priznal, da si je res zaželel sodelovanja z La Toyo, vendar pa le ta ni bila edina: "Le dva oglasa izmed serije oglasov zajemata La Toyo, v dveh sem skupaj z Chorchypom, v drugih pa sam. K sodelovanju sem povabil tudi Jelko Strojan, vendar me je zavrnila," je zaupal o skrivnostnem sodelovanju in dodal: "To je to. Kaj ste mislili, da bova porniče skupaj snemala? (smeh)" Pa bi jih? "Da, tri," se je pošalil voditelj. Glede redkobesednosti na snemanju pa je povedal: "Mojega šefa so ti oglasi veliko stali, nekaj tisoč evrov, in jaz sem k temu pristopil odgovorno. Če pa je pričakovala, da jo bom šlatal, je nisem."

La Toya nam je še zaupala, da za sodelovanje z Radiem 1 ni dobila honorarja in ga tudi ni zahtevala, saj se ji zdi oglas tudi odlična promocija zanjo. Denis je informacijo potrdil in dodal: "Produkcija teh oglasov ni bila poceni in če bi plačevali še dnevnice, se zagotovo ne bi odločili za tako velik projekt."

Komentarjev 1
  • francek 09:18 13.januar 2012.

    JA KA NI ON EKSPERT ZA TRENIRKE, TO JE PA POMEŠAL HRUŠKE IN VIJOLICE.