Magazin > VIP
73 ogledov

Denis iz Kmetije: "Ivonino novo oprsje je videti odlično"

ivona, denis Facebook
V preteklih dneh je bilo na Obali še posebej vroče. Posteljo sta si namreč delila vroča Ivona Pavlović in postavni Denis Toplak.

Na slovenski obali sta v preteklih dneh uživala dva resničnostna zvezdnika, finalistka Bara Ivona in zmagovalec Kmetije Denis , ki sta se spoznala že med snemanjem priljubljenega resničnostnega šova Bar. Denis, Darinka , Lara in Jasmina iz Kmetije so namreč barovcem nekaj časa pomagali v lokalu.

Postavni nogometaš nad novo pridobitvijo vroče Ivone ne skriva navdušenja: "Njeno oprsje zgleda odlično. Če si je to želela, je to preprosto super, saj je zelo srečna zaradi tega.“ Denis nam  v pogovoru zaupa tudi, da sta si ponoči delila isto posteljo, ne pa tudi strasti: "Skupaj sva spala, nič drugega. Podrobnosti pa veva samo midva,“ pove nasmejano. Glede svojega prijateljevanja z Ivono pa za konec še skrivnostno doda: " Z Ivono se zelo dobro razumeva in se v zadnjem času tudi veliko slišiva. Nikoli pa se ne ve, kaj vse se še lahko zgodi ...“

V pogovoru smo izvedeli tudi, da bo preostanek poletja zanj delovno naravnan, saj ga v Avstriji čakajo številni nogometni treningi. In tako se nam tudi ni treba spraševati, od kod mladeniču tako izklesano telo!

Komentarjev 2
  • dragec 07:52 16.avgust 2015.

    Poslovn ikmetavzar Denis

  • blueone 09:18 15.avgust 2015.

    sploh me ne zanima...spet sem izgubil mojih dragocenih 5 minut :-)