Magazin > VIP
30884 ogledov

Denis iz Kmetije se je lotil novega posla

denis toplak
Denis Toplak pomagal že več kot 40 ljudem.

Resničnostni zvezdnik Denis Toplak, zmagovalec Kmetije, se je leta 2019 odločil za presaditev las. Po dolgem premisleku in posvetu z znanci, ki so že prestali tak poseg, se je odločil za priznano kliniko v Istanbulu.

Postopek je trajal devet ur in je potekal brez bolečin. Denis je z rezultatom zelo zadovoljen. Svojo pot do gostejših las je objavil na družbenih omrežjih in nanj so se začeli obračati moški, ki jim grozi plešavost. Najprej je do termina pri kirurgu pomagal štirim fantom in dr. Acar je bil z Denisovim trudom tako zadovoljen, da mu je ponudil sodelovanje. Sedaj je postal njihov ambasador za Slovenijo. 

"Moje naloge so, da osebi, ki želi na poseg, ali informacije, predam vse pomembne podatke. Pacient mi pošlje fotografijo glave, da ocenim, koliko las potrebuje in kateri paket bi bil zanj najbolj ustrezen. Nato mu razložim potek in poiščem termin. Število dni, ki jih pacient preživi v Turčiji, je odvisno od paketa, ki ga potrebuje. Nekateri se vrnejo 3. ali 4. dan, v tujini pa ostanejo največ pet dni,“ nam je razložil. 

Cene posega se gibajo med 2100 in 4000 evrov. "V to je všteto spremstvo, hotel in vsi prevozi. Letalsko vozovnico mora pacient kupiti sam. Delež, ki ga od posla dobim jaz, ne vpliva na ceno. Vsem, ki se direktno obračajo na kliniko, ta pošlje moje podatke, ker jim bom jaz najlažje pomagal.“

Denis pravi, da je doslej pomagal že 40 ljudem, je pa koronavirus zelo vplival na njegov novi posel, saj so bila letališča zaprta. Sedaj so se ukrepi že sprostili. "Januarja in vse do prve polovice februarja je klinika že popolnoma zasedena, kar dokazuje, da je svet ta poseg začel dojemati kot nekaj povsem običajnega in dosegljivega,“ še pravi Toplak, ki sicer še vedno igra nogomet, trenutno v Avstriji.

Komentarjev 2
  • Avatar pantani
    pantani 07:32 11.januar 2021.

    Kreten!!!

  • cenili 00:43 11.januar 2021.

    www︎.︎Domeser︆.︆com - oddličen projekt za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks