Magazin > VIP
53 ogledov

Denis Toplak prespal pri Fakiju

denis toplak, kmetija: nov začetek Žurnal24 main
Denis Toplak, zmagovalec prve sezone resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek, ljubi dober žur v slovenski prestolnici, kjer s Fakijem plete vedno tesnejše vezi.

"Najrajši 'žuram' tam, kjer se dogaja kaj zanimivega, nimam pa izbranega posebnega kluba ali lokala," pojasnjuje postavni nogometaš in dodaja: "Dober 'žur' mi predstavljata dobra družba in izbrana glasba. Ne počutim pa se ustrezno, če so tam pijani ljudje, ki iščejo pretepe."

Zmagovalca šova Kmetija: Nov začetek postala velika prijatelja

S Fakijem, zmagovalcem letošnje sezone Kmetija: Nov začetek Denis Toplak plete vedno tesnejše vezi, zmagovalca kmečko obarvanega resničnostnega šova se namreč slišita na dnevni ravni. "Zelo sva se povezala, pri njemu sem zadnjič po 'žuru' tudi prespal. Glede Maruše pa Fakiju trenutno res ni vseeno," je pojasnil Toplak, ki druge noči v Ljubljani sicer prespi pri prijateljici Manueli, ki mu je dodelila celo svojo sobo.

 

Komentarjev 3
  • YASSIR 19:55 25.januar 2016.

    samo od kje pa njemu denar da hodi 100 km daleč na žur.meni se včasih 20 km zdi daleč in škoda bencina.a je še kaj ostalo od nagrade jo je pa dobro skril pred rubežniki.<br ...prikaži več />Samo če ti je tak pezde dolžen 10k pol pa vidiš da si kupuje novi iPhohe pa hodi na žur v LJ in ne moreš izterjat denarja to ja fašeš čir na želodcu ai pa žolčne kamne. Službe nima TRR je prazen in kaj boštudi meni je bil en dolžan kar ep kup denarja ne 10k ampak kljub temu to te razjeda

  • Avatar aspik
    aspik 18:53 25.januar 2016.

    Dva taprava bedaka

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:18 25.januar 2016.

    Me ne čudi ker imata isto mentaliteto in iste spletkarske odnose.