Magazin > VIP
3284 ogledov

Denise Richards s to zvezdnico deset dni po poroki prevarala moža

denise richards Profimedia
Prvič sta bili intimni v toaletnih prostorih nekega bara.

Igralka Denise Richards je zanikala trditve resničnostne zvezdnice Brandi Glanville, s katero je sodelovala pri šovu Real Housewives of Beverly Hills, ki pravi, da je imela z Denise afero, in to le deset dni po lepotičini poroki z Aaronom Phypersom.

Brandi je za Daily Mail povedala, da želi, da pride resnica na dan. Denise je spoznala septembra 2018 v baru Cafe Habana. Prvo snidenje je organiziral njun skupni agent. Brandi naj bi Denise dala nekaj nasvetov glede nastopa v zgoraj omenjenem šovu, a pogovor je hitro postal veliko bolj osebne narave. Brandi trdi, da je Denise ves čas strmela v njeno oprsje. Dekleti sta se umaknili v toaletne prostore, kjer si je Brandi slekla majico in Denise pokazala svoji dojki. Zvezdnica pravi, da jo je Richards takoj potisnila ob steno in jo začela otipavati. Ko sta se vrnili za mizo, naj bi ji Richardsonova povedala, da si je že od nekaj želela z njo vročega razmerja. Po tem pogovoru sta se vrnili na stranišče in nadaljevali z ljubimkanjem. "Zame to ni bilo nič posebnega. Dve pijani punci, ki sta se otipavali. Takrat sicer nisem vedela, da je poročena, saj Aarona ni niti enkrat omenila.“

Brandi Glanville | Avtor: Profimedia Profimedia

Po prvem snidenju naj bi Denise Brandi bombardirala s sporočili. Novembra 2018 sta se spet videli na snemanju in skupaj z Aaronom, ki naj bi omenjaj trojček, obiskali prej omenjeno kavarno. Aaron je menda vedel, kaj se je med njima zgodilo. 

Aprila 2019 je Brandi spet obiskala Denise. "Šli sva gor in nenadoma je bila na meni. Obe sva bili goli. Da, imeli sva spolni odnos,“ je povedala Brandi. Denise naj bi ji naslednje jutro zabičala, da Aaronu ne sme povedati, kaj se je med njima zgodilo. 

Denise je njene trditve zavrnila, kar je Brandi označila za strahopetno dejanje. "Bila je zelo agresivna. Ko je dobila, kar je hotela, je na vse pozabila,“ je še dodala.

Ne zamudi 5. dela šova JOONGLAA STAR.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.