Magazin > VIP
27 ogledov

Dennis Quaid trepeta za otroka

Dennis Quaid, ki ima iz zakona z Meg Ryan sina Jacka, upa na najboljše. Žurnal24 main
Igralec Dennis Quaid in njegova žena Kimberly trepetata za življenje dvojčkov, ki sta se jima rodila pred štirinajstimi dnevi.
Thomas Boone in Zoe Grace Quaid, ki sta se rodila igralcu Dennisu Quaidu in njegovi ženi Kimberly, se v bolnišnici bojujeta za življenje. Dvojčka, ki sta se rodila 8. novembra, sta pomotoma dobila prevelik odmerek zdravila heparin, ki preprečuje strjevanje krvi. Njuno stanje je za zdaj stabilno, kljub vsemu pa so ju obdržali na intenzivni negi v bolnišnici Cedars-Sinai.

Opravičilo bolnišnice
Predstavniki bolnišnice so v izjavi zapisali, da je v nedeljo prišlo do napake pri odmerjanju heparina pri treh neimenovanih bolnikih. "Globoko se opravičujem družinam, ki so bile prizadete v teh okoliščinah," je izjavil Michael L. Langberg. Odgovornost za napako nosi medicinsko osebje, ki ni sledilo standardnim navodilom in postopkom. Ko so opazili napako, so takoj naredili vse potrebne krvne teste in začeli ustrezno zdravljenje.  Dvojčka sta namreč začela notranje krvaveti, a je zdravnikom uspelo ustaviti krvavitve in ju stabilizirati.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.