Magazin > VIP
32 ogledov

Depardieu posnel parodijo na račun lulanja na letalu

Gerard Depardieu Youtube
Tudi Gerard si očitno ne more pomagati, da se ne bi pošalil na račun svojega incidenta z lulanjem na letalu. Tako je v vlogi Obelixa posnel video - parodijo na škandal.

Dva tedna po tem, ko se je Gerard Depardieu olajšal na tla letala iz Pariza v Dublin pred preostalimi potniki, je francoski zvezdnik posnel video, v katerem se iz neslavnega incidenta norčuje. V videu nastopita Gerard v vlogi Obelixa ter njegov soigralec v francoski seriji Edouard Baer, ki je bil njegov potovalni kolega ob škandalu, kot Asterix. Ko Gerard v parodiji izve, da ne bo mogel jesti, dokler ne vzletijo, se potoži, da ne more čakati, ker je preveč lačen. Tako vstane s svojega sedeža, stevardesa pa po zvočniku potnike obvesti, da bodo morali narediti nenačrtovani postanek zaradi potnika, ki dela "zmešnjavo".

V resnici se je igralec sredi avgusta polulal na preprogo letala. "Hočem lulati, hočem lulati," je vztrajal igralec, vendar ga je stevardesa prosila, naj počaka 15 minut, da letalo vzleti, preden uporabi stranišče. Vendar igralec ni mogel čakati – odpel si je hlače in se polulal na preprogo pred preostalimi potniki.

Gerard in Edouard bosta igrala tudi v prihajajoči filmski verziji Asterix and Obelix: On Her Majesty's Secret Service, ki je načrtovana za leto 2012.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.