Magazin > VIP
12 ogledov

Depp "bo gorel v peklu"

Johnny Depp Žurnal24 main
Johnny Depp se je s svojo novo pesmijo znašel navzkriž z verskimi aktivističnimi skupinami.

Hollywoodski igralec Johnny Depp se je pri ustvarjanju pesmi Jesus Stag Night Club povezal z britansko skupino Babybird. Pesem govori o pijanem "Jezusu", ki vozi ukraden avtomobil in hodi v striptiz klube. Zaradi tega je postal tarča kritik ameriškega krščanskega združenja. "Deppovo vedenje se nam gabi. Zakaj je moral posneti to pesem? To je klofuta vsem kristjanom po svetu," je izjavil njihov tiskovni predstavnik, medtem ko je tiskovni predstavnik neke druge verske skupine Lee Douglas prepričan, da Depp "misli, da je duhovit, vendar je to prava sramota. Nekega dne se bodo Johnny Depp in njegovi tovariši soočili z božjo sodbo in bodo zaradi te packarije goreli v peklu," je napovedal.

Medtem pa se Depp zaradi kontroverznosti svoje pesmi prav nič ne vznemirja. Stephen Jones iz skupine Babybird pa je povedal: "Nekateri nimajo nobenega smisla za humor."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.